Wednesday, October 5, 2011

OUTFIT.


Päivän asua.
Tänään ajatukset liikkunu ties missä. Ärsyttäny tää vajaa internetti ihan törkeesti ja pakonomaiset ärsytykset lukiokirjojen kalleudesta. Lentopallon ja leipomisen lomassa tänään on iloittu kuitenki aurinkoisesta säästä ja uuden jakson alkamisesta :) Uu jee ranskan opinnotkin alko että Bonjour vaan! ;)
Tänään hiippailtiin koulun käytävillä tämän näkösissä vaatteissa. Just värjätty juurikasvu oikeen kiljuu keltasuuttaan :D mutta ei se mitään silver shampoot kehiin ja odottamaan marraskuun kampaajaa! 

On tässä viimeaikoina aina välillä liikkunu päässä bloggaamisen lopettamine, mut sit on taas näitä hetkiä ku ahh tää on niin kivaa! jos vaan internet toimis argh mur grr!!!
Mut joskus niin vaikee löytää aikaa tällekkin äikän kirja-analyysien (joka siis piti palauttaa tänään mutta kappas olen vasta puolessa välissä..) kirjottamisten, ahhpanostannyturheiluun asenteiden ja ulkomaanmatkahaaveiden keskeltä. Mitä nyt pitäis vielä ehtiä rentoutua, hengata kavereiden kanssa, nauttia ulkoilmasta ja ehtiä ahh niin ihanan syksyisesti polttamaan kynttilöitä ja kutomaan.
Toki voishan sitä lyhentää yöunet siitä ihanteellisesta reilusta 8 tunnista johonkin kuuteen mutta taitaisin viikon jälkeen näyttää asukuvissa zombilta ni jätän tän ratkasun pois :D
Saatte siis kärsiä niinkin ihanan epäsäännöllisestä postailusta kuin tähänki mennessä :D ja enhän tietenkään kuvaile teille niitä päiviä ku kouluun päätyy kollarit ja huppari, mukavuus ennen kaikkea ;)

Huomasin tässä jokin aika sitten, että koko kesän Turkin matka postaus katos jonnekkin.. unohtu.. uuppis :D no ehkä mä mun "äätalvikylmätuleeoispakesä" fiiliksissäni sitten muistaisin laittaa sen ja muistella kesän lämpöä ja rusketusta joka jo nyt on kadonnut ihan kokonaan... :( hyvin surullista.

Mutta koska olen tänään kuitenkin laiska niin kärsikööt vain englantia puhuvat, en jaksa kääntää tätä :DD hahah.

Huippua loppuiltaa! Mä meen nauttimaan leipomuksista, väännän toivottavasti sen äikän kirja-analyysin ja tietysti jaksan kuntoilla, siivota huoneen, käydä suihkussa, kerrata huomisen koulujutut ja ja ja..... eeeeh :D

<3: Maria

2 comments :

  1. Ehkä parasta: Pitäis ehtiä polttamaan kynttiloitä...Khyll kuulostaa rankalta! :D :D

    ReplyDelete
  2. On hyvin rankkaa!! :D Mutta be proud. Tein eilen illalla/yöllä sen analyysin valmiiks! Nyt ranskan tunnille---> Au revoir.. :)

    ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)