Monday, February 21, 2011

new.

Paita H&M,
toppi, farkut ja sormus GT
yksityiskohtaa.
Laukku GT, kaulakoru espanjantuliainen isosiskolta


Tänään oltiin isosiskon kanssa Sellossa vähän shoppailemassa :) Sattu mukaan tarttumaan alennuksessa ollu neule H&M:ltä, aivan IHANA sormus ja kirjekuorilaukku GT:ltä :) Tosin myös välttämättömyyksiä kuten terveystiedonkirja ja hiusväri (sen verran juurikasvua! :D) piti ostaa... :) Ostettiin myös meille ihan uus TEHOKAS sähkövatkain! :) Pääsenkin leipomaan vielä loman aikana ilman että täytyy ikusuuksia odottaa että sokerit ja kananmunat vaahdottuis :P Ahh niin paljon tykkään tosta ristikaulakorusta minkä sain mun isosiskolta, joka oli espanjassa tossa vähän aika sitten :) Sain siltä myös aivan ihanan valokuvakehyksen! Kauheen vaikee valinta oli ton kirjekuorilaukun kanssa kun se oli aivan ihana myös ruskeena. Hinta ei onneks ollu kauheen päätähuimaava (12,90e) ni ehkä käväsen hakemassa sen sitten ruskeenakin jos oikeen tekee mieli :P
Nyt mä lähden istuskelemaan telkkarin ääreen kattomaan vähän täykkäreitä ja brothers & sisterssiä (oli muuten huvittavaa ku sain tietää et ne on suomeks perhesiteet..)
Kupillinen kuumaa suklaateetä (jota vihdoin löysin sellon citymarketista) ja lempparisarjoja.. Siitä on loistava lomailta tehty! :)

No comments :

Post a Comment

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)