Tuesday, February 22, 2011

mudcake.


herkkua.


brown. red. white.

Tässä vihdoin kuvaa siitä mutakakusta mistä puhuin :) Ei koko kakusta saatu kuvaa, ku en tajunnu sillon ottaa (en tienny perustavani blogia sillon :D) mutta ehdin ottaa vielä kuvan kakkupalasesta ku kakkua oli vielä vähän jäljellä.. :P Luulin eka et toi ihan epäonnistu ja ois ollu raakaa, mut se olin vaan minä joka yli-innokkaasti oisin liian nopeesti halunnu syödä tota :D Sitten ku se sai vähän pidempään seisoa siellä jääkaapissa ja kiinteytyä niin herkkuahan siitä tuli :) Jostain pakkasesta pengoin vielä viime kesän vattuja ja jätskiä ni herkkuannoshan siitä sitten syntyi :) Resepti on ihan semmosen leivontasuklaan paketista (kaverilta vinkki :D) ja siis ekstra helppo ! Mmmmm. hyvää oli!

7 comments :

 1. omnomnom näyttää niiiin namilta :)

  ReplyDelete
 2. Kannattaa leipoa joskus! Kaupasta sieltä mis on kaikki mausteet ja nonparellit löytyy semmosta leivontasuklaata, fazerin ihan ni sen takana on ohjeet! Helppo ku mikä ja on herkkua!! :)

  ReplyDelete
 3. hehh vois mut oon aika laiska leipomaa :D:D:D:D

  ReplyDelete
 4. maria rakas, ei mutakakkua kuulu laittaa jääkaappiin jähmettymään, vaan se kuuluu syödä just uunista otettuna ja sen kuuluu olla semmosta tosi löysää :---) T. Emma

  ReplyDelete
 5. No jokanen syö niinku ite haluu ;) :D hehehh.. Ite tykkään siitä semmosena jähmettyneenä!

  ReplyDelete

thanks for your comment ! kiitos kommentistasi ! :)